Saturday, February 19, 2005

Kerran hamsteri - aina hamsteri

Olin hieman huolestunut että miten ehtisin käymään töissä, opiskelemaan iltaisin, pelautumaan perheen kanssa ja vielä neulomaankin tämän hamsterikuukauden aikana, mutta olen onnistunut siinä jotenkuten.
Fifit
Inhokkilangoista olen tuhonnut keltaisen mohairin, siitä tuli ihan pirtsakka Fifi.
Ja nyt puikoilla on vihreä mohair tulossa Fifiksi.

Kahden Fifin välissä pidin mohair breikin ja sutaisin toisen mieshuivin, odottaa vielä päättelyä. Siihen settiin ajattelin tehdä jotain muutakin, ehkä pipoa tai lapasia, saa nähdä.
Kun lankaa ei saa ostaa, ostin sitten näitä:

Kankaita!

Kankaita. Pyörähdin Ikeassa ja löytönurkassa kökötti vallan mainiota kangasta. Korjasin talteen. Koska pusseissa ei ollut mitään metri merkintöjä, kysyin myyjältä paljonko kangasta on per pussi. Noin kaksi metriä. Eli 2x3pussia=6m, eikö?
No mittasin sitten kotona, pussi a sisälti 7m kangasta, pussi b 5m ja pussi c 3,4 +0,85 +1,2 +2,85 +2,3 +2,45= 13,05m.
Tavoittelemani 6m sijasta minulla on nyt 25,05 m kangasta. HM... Käytetäänkö Ikeassa jotain erikoista ruotsalaista laskutapaa?
No sisko taitaa tarvita keittiöön verhot, vai miten on Solle?

5 Comments:

Blogger Kristel said...

Muista sitten jossain vaiheessa raportoida myös meille hamsteriblogiin langankulutuksesta. :) Tuo keltainen Fifi näyttää kyllä iloisenväriseltä. :D

25 metrillä kangasta voisi, umm... Tuota... No minulla oli teininä yhdessä oleskeluluolassani niitattu kattoon kangasta hienoiksi laskoksiksi... ;) Tai sitten tosiaan voi tehdä verhoja koko suvulle. :D

8:19 AM  
Blogger Terhi said...

Ihanan pirtsakat ja tosi muodikkaan väriset fifit! :-)

12:28 AM  
Anonymous Anonymous said...

Kyllä kiitos, tarvitsee kovasti verhoja,joo. tuo siun tarvikkeiden keruu alkaa huolestuttaa, vaikutat pahasti mammalta... täytyy käydä ensi viikolla psykologisia keskusteluja näistä samankaltaisuuksista.
t soile

2:15 AM  
Blogger lellediova said...

Raportti tulee kunhan saan punnittua ja pääteltyä ne langan päät, että on ihan valmiit työt.
Vihreä on kuulemani mukaan tämän kevään trendiväri, joten mäkin olen kerran elämässä edes muodinmukainen..:)) Niin tietysti sillä ehdolla että saan tuon huivakkeen valmiiksi.
Otahan systeri mitat ikkunoista niin pistetään ommellen ne verhot.

10:09 AM  
Blogger MysteryKnitter said...

Ihanat värit noissa Fifeissäsi! Well done!

6:09 AM  

Post a Comment

<< Home