Sunday, February 13, 2005

Tilannekatsaus ja suunnitelma osa 1.

Siivottuani lankakaapin totesin että minulla on n. 15kg lankaa.
Vaikka me hamsterit pidämme kaikenlaisista langoista, löytyy varmasti muiltakin niitä lankoja, jotka kulkevat mukana useita vuosia ja aina välillä yrittävät päästä joksikin järkeväksi tekeleeksi.
Tässä turnauksessa aion ottaa kunnon niskalenkin noista inhokkilangoista. Olen ansioituneesti onnistunut välttelemään juuri näitä kyseisiä lankoja, mutta ensi viikolla se loppuu. 15.3. jälkeen kaapissani on vain ihannelankoja ja niitäkin kohtuudella.
Ja keskeneräisille töille raivasin yhden kokonaisen hyllyn. Oikein siitä silmän korkeudelta. Ettei enää jatkossa unohdu että jäi jotain kesken.
Listalle pääsivät:

1. Joensuun kirppis villalangat
Muutama kerä vielä jäljellä. Lanka on vaihtelevan karheaa, joten olen tehnyt siitä vähän sitä sun tätä, kuten sekavia huovutuskokeiluja. Mutta nyt suunnitelmissa on ainakin yksi mieshuivi ja muutamat ranteenlämmittimet.
Aloitan tällä.

2. 90's Mohairit
Ensin äitin kaapissa marinoituneet ihanat neonmohairit ovat nyt ansioituneesti jatkaneet marinoitumistaan minun kaapissani.

IMG_0119

Näistä tulee fifejä Ullassa olleen ohjeen mukaan. Tai sitten uuden Ullan Crann Bethadh huiveja (napakat raitaversiothan näistä saisi!).
Vielä pitää tarkistaa löytyykö sopivat puikot ja lukaista ohjeet ajatuksella läpi.

3. Vihreä kammotus
Sekalainen kasa jotain vihreää sporttilangalta haiskahtavaa päätyy todennäköisesti tilkkupeittoon. Joko neuloen Vaaka-tyyliin tai virkaten. Langalla on ollut mielenkiintoinen ja vaihteleva ura, takana lukuisia eri esiintymisiä palmikkopaidasta virkattuun takkiin.

Vihre?¤ kauhu

Tämä on myös marinoitu a la Äiti ja Lelle.
(ja minä vielä oikeasti ihmettelen miten kukaan voi väittää minun muistuttavan äitiäni...Terveisiä vaan äitille!)

Jos oikeasti selviän noista kolmesta harakiristä, palkitsen itseni siirtymällä näihin haasteellisempiin ja WOW! iskemättömiin keriin:
4. Pirta koralli 700g
5. Reno, 3 väriä, yht. 450g
6.Tahiti takki, odottaa kasaamista

4 Comments:

Blogger Kristel said...

Äänestän raidallisia Elämän puita noista mohaireista... Raidat saattavat hyvinkin pehmentää inhokkivärien vaikutusta, kun taas yksivärisenä Fifinä ne hyppäisivät silmille. Tai sitten voin tietysti olla väärässä, ja raidat vaan korostaisivat kaikkia sävyjä. ;)

11:23 AM  
Blogger Terhi said...

Ai kun näyttävät ihanilta nuo karkkimohairit! Hauska nähdä, mitä niistä loihdit.

Kauniita kuvia, silmä lepää. :-)

1:55 AM  
Blogger lellediova said...

Onneksi mietin valmiiksi mitä noista langoista tulee, nyt kun kisa on alkanut, ei pysty tuottamaan järkevää suunnitelmaa päästään!!
Keltainen mohair lähti tänään Fifiksi. Muista väreistä taidan kokeilla psykedeelistä raitapuuta.

9:02 AM  
Blogger MysteryKnitter said...

Hienoja lankoja! Miellyttävät minunkin silmääni.

6:14 AM  

Post a Comment

<< Home