Sunday, February 06, 2005

Mopotshow 2005

IMG_0130
Jotta jaksaisin neuloa ensi viikon jälkeen täysillä, oli pakko rentoutua hetki kaksipyöräisten seurassa. Tässä mun feivoritti tälle kesälle, Ducati 749. Kuvassa oleva mies tutkii mitä uutta tästä löytyy verrattuna meidän 750 sporttiin. Ainakin tankki on hiton paljon paremmin muotoiltu ja mäkin sain tässä loistavan ajoasennon.
Yamaha R6
Toinen namu, Yamaha R6.
Kuten kuvasta näette, takanani olevan siskoni lisäksi messuilla oli ainakin kaksi naista...
Löytyykö puikkojen heiluttajista muita innokkaita kahvan kääntäjiä?

8 Comments:

Anonymous Anonymous said...

heissan. no kiva kiva, miten tällaisia olet innostunut tehtailemaan... t soile

9:34 PM  
Blogger Nimuel said...

Mukava saada uusi bogeilija!
kyllä minua kiinnostaa seurata prätkäjuttujakin, mutta odotan myös mielenkiinnolla lukevani ja näkeväni neuleprojektejasikin.
Tunne itsesi sydämellisesti tervetulleeksi neulehihhuleiden blogimaailmaan!

Minä olen viimeksi ollut prätkän kyydissä kun esikoiseni oli 6-viikkoinen. Vuokrasimme ukon kanssa sellaisen 650-kuutioisen custom-pyörän ja pärryttelimme sillä hieman motarilla laitonta vauhtia. Hyi meitä!
Lantio ei kyllä tykännyt kun synnytyksestä oli niin vähän aikaa, mutta hauskaa oli vaikka vähän buranaa vedin niitten ajeluitten jälkeen.

12:00 AM  
Blogger Ziina said...

Täällä yksi joka istuu mielellään ja sujuvasti pyörän kyydissä, ajaminen ei toistaiseksi innosta.

3:27 AM  
Blogger Kati E said...

Voih.... Tääkin haluaisin moottoripyörän. Ja nahkahousut pitäs tietty olla. ;) Mutta ei mulla ole ajolupaa kuin autolle. Pitäs sitten autokouluunkin... Ja siellä olis kaikki sit tietty sellasii 18 vee nulikoita ja mä olisin ihan ikälopputäti niiden joukossa (niih, ikäkriisi pyrkii taas pintaan!). :-/

Tervetuloa bloggailijajoukkoon kirjavaan. Odotan sekä neule- että motoristijuttujasi. :)

5:09 AM  
Blogger lellediova said...

Onpa kävijöitä!
Ja niitä neulejuttuja on kyllä luvassa.
Kiva että on muitakin jotka tykkää mopoista, itse olen mieluiten kahvoissa kiinni, kun ei sieltä takaa näe mitään. Mutta siinähän sitä parisuhteen luottamusta mitataan, ja ehkä on parempikin ettei sitä nopeusmittaria näe...
Ja Kati rohkeasti vaan autokouluun, ajokortilliset yli 18v. ajavat a-kortin jo isommalla mopolla, ne nulikat ajaa 125cc:llä silloin 16v.

7:25 AM  
Blogger Kati E said...

Juu, tuon tiesinkin. Mutta sinne 18 veeläisten joukkoon tälleen toistaiseksi 28 veenä... Auts, ihan kun menisin lastentarhaan. :/

Pitänee katsoa mitä tapahtuu. Sitähän ei koskaan tiedä. ;)

1:20 AM  
Anonymous Anonymous said...

Heissan Leila ja Hyvää ystävän päivää teille kaikille! Ihanat jutut ja muistat varmaan,etteivät langat lopu. Monen monta laatikollista sekalaisia vyyhtejä odottaa nopeita sormia. Ehkäpä minäkin ehdin puikkoja heiluttelemaan, kunhan ssan tämän @-kurssin loppuun. On muuten mielenkiintoista tämä tietotekniikka. Sydämellisin terveisin Meeri-mammasi Värtsilästä. Meillä muuten lunta on vaikka muille jakaa!

3:20 AM  
Blogger MysteryKnitter said...

Morjensta!
Mikä minua vaivaa, puoli Suomea pitää käydä blogien muodossa läpi..tai ainakin puoli neulontalista...no sama se, anyways minä olen täällä ja kaikki on OK. Auto on, samoin kortti. Ja neulominen on such a lovely thing. Ja ihania juttuja olet sinä neulonut, Lellediova.

8:55 PM  

Post a Comment

<< Home